Jokivarren veneretki 126€/ryhmä

Tervetuloa lupsakalle veneretkelle Lentiirajoen kauniisiin maisemiin. Hyvällä tuurilla voit nähdä vesilintuja ja metsän asukkeja matkan varrella. Puolivälissä reissua rantaudumme jokivarteen ja tutustumme Töhönpuron vesiputoukseen.

Veneretki sopii kaikille jotka nauttivat rennosta vesillä olosta. Havumetsät, käkkyrämännyt ja siniset veet tarjoavat myös luontokuvaajalle monenlaista inspiraatiota puhumattakaan taigavyöhykkeelle tyypillisistä eläin- ja lintulajeista, joita saatat kohdata matkallasi.   

Luonnontilaisissa vierailukohteissa ei ole nuotiopaikan lisäksi muita palveluita.  On erityisen tärkeää että kulkija ei jätä  jälkiä maastoon. Roskat voi tuoda mukanaan Lentiiran Lomakylän kierrätyspisteelle. 

Ohjelman tiedot

Kausi
Toukokuu - lokakuu

Kesto
75 minuuttia

Hinta per ryhmä
126€ (1 - 3 hlöä)

Sisältää
Opas ja pelastusliivit

Ohjelman kuvaus

Lähtö Lomakylän rannasta. Jokivarren veneretki kestää noin 75 minuuttia mukaan lukien 20 minuutin metsäkävely purolle. Halutessa retkeen voidaan yhdistää eväshetki Multipakan nuotiotulilla.

Hyvä tietää

Otathan mukaan lämpöiset vaatteet jottei viileys vesillä pääse yllättämään. Kiikareista ja kamerasta voi olla paljon iloa.

Image
Image

Kesä kutsuu vesille ja metsiin

Kesäkausi pitää sisällään sulan maan ajan kesäkuusta lokakuun loppuun. Lentiiran järvet, kosket ja joet kutsuvat harrastajia vesille erilaisten aktiviteettien pariin. Myös Kainuun villiin luontoon pääset tutustumaan joko omatoimisesti taikka ohjatuilla retkillä. Meiltä saat parhaat vinkit alueen kohteisiin ja vuokraamme tarvittavat välineet kalastukseen, melontaan, veneilyyn ja pyöräilyyn.

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales (at) lentiira.com

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

©2021 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.