Cross Country Skiing in Lentiira

Hiihtolomille Kainuuseen

Vietä talviloma mökkeillen Kainuun rauhassa!  Ladulle ja kodalle pääset etuovelta, ja meiltä voit vuokrata lumikengät, sukset, pilkkikelkat ja muut talven retkeilyvälineet. Ulkoilun päätteeksi maistuvat savusaunan löylyt !  

 

Mökkivuokrauksen hintoja*
                                                 

  Tavi, Telkkä, Sorsa <4:lle Joutsen, Hanhi, Kuovi <5:lle Lokki <7:lle
3vrk €305        €335       €470  
7vrk     €636       €755    €1020  
        

 

Online-varausjärjestelmä laskee hinnat vierailun keston ja henkilömäärän mukaan. Aamiainen, liinavaatteet, lemmikkilisä ja loppusiivous tilataan tarvittaessa erikseen.  *Esimerkkihinnat kahdelle, lisähenkilö 10€/vrk.

 

Savusaunaan!  

Savusauna lämpiää ja avanto on auki talvilomasesonkina ke - la klo 17 alkaen; muina päivinä tilauksesta. Lisätietoja ja hinnat löydät täältä.

Hiihtopaketti

Hiihtopaketti sisältää neljän tunnin välinevuokrauksen -  murtsikkasukset tai metsäsukset - sekä savusaunavuoron. Hinta kahdelle 99€, lisähenkilö 45€/hlö.

Pakettiin voit yhdistää haluamasi majoituksen; hinnat ja vapaat mökit löydät varauskalenterista. Mainitse Hiihtopaketista majoitusvarauksen yhteydessä. Tarjous voimassa talvilomaviikoilla ke - la ja viikonloppuisin 28.3.2021 saakka.

Erästellen -paketti

Erästellen -paketti sisältää neljän tunnin välinevuokrauksen - lumikengät tai liukulumikengät tai metsäsukset - ja savusaunavuoron. Pakettihinta kehdelle 99€, lisähenkilö 45€/hlö.

Erästellen -pakettiin voit yhdistää haluamasi majoituksen; hinnat ja vapaat mökit löydät varauskalenterista. Tarjous voimassa talvilomaviikoilla ke - la sekä viikonloppuisin 28.3.2021 saakka.

Image
Image

Talven tekemiset lumilla

Talvikausi on erinomaista aikaa ihan vain rauhoittua ja nautiskella lumisesta maisemasta. Mikäli kaipaat tekemistä, nappaa tästä parhaat ideat ja ohjelmat talvipäivän ratoksi. Meiltä voit vuokrata sukset, metsäsukset, lumikengät taikka pilkkivehkeet kelkan ja ahkion kera. Retkioppaan palvelut ja ryhmäohjelmat järjestämme toiveiden mukaan.

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales (at) lentiira.com

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

©2021 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.