Lumikenkäillen luontoon

Lumikengillä pääset seuraamaan eläinten jälkiä ja nauttimaan talvisesta luonnosta. Reippailu lähimetsissä, soilla ja järven jäällä virittää hien pintaa ja hymyn huulille. Liukulumikenkä yhdistää perinteisen metsäsuksen ja lumikengän ominaisuudet tavalla, joka mahdollistaa ketterän tavan edetä maastossa.

Lentiiran Lomakylästä voit vuokrata lumikenkävälineitä muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Voit mainita välinetarpeesta mökkivarauksen yhteydessä verkkokaupassa, tai ottaa yhteyttä vastaanottoon sähköpostitse tai puhelimella.

Kysy myös opastettuja lumikenkäretkiä, jolloin pääset paremmin jyvälle kainuulaisen luonnon lajistosta eräoppaan johdolla.

Erästellen -paketti

Erästellen -paketti sisältää neljän tunnin välinevuokrauksen - lumikengät tai liukulumikengät tai metsäsukset - ja savusaunavuoron. Pakettihinta kehdelle 99€, lisähenkilö 45€/hlö.

Erästellen -pakettiin voit yhdistää haluamasi majoituksen; hinnat ja vapaat mökit löydät varauskalenterista. Tarjous voimassa talvilomaviikoilla ke - la sekä viikonloppuisin 28.3.2021 saakka.

Image
Image

Talven tekemiset lumilla

Talvikausi on erinomaista aikaa ihan vain rauhoittua ja nautiskella lumisesta maisemasta. Mikäli kaipaat tekemistä, nappaa tästä parhaat ideat ja ohjelmat talvipäivän ratoksi. Meiltä voit vuokrata sukset, metsäsukset, lumikengät taikka pilkkivehkeet kelkan ja ahkion kera. Retkioppaan palvelut ja ryhmäohjelmat järjestämme toiveiden mukaan.

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales (at) lentiira.com

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

©2021 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.