Revontulet Lentiiran taivaalla Kuhmossa

Revontulitaivas

Pohjoisen taivaan tulet on lumoavaa katsottavaa! Revontulten näkeminen edellyttää aktiivista aurinkotuulta ja pilvetöntä taivasta.

Seuraamme avaruussäätä ja ilmoitamme vieraillemme jos olosuhteet on otolliset nähdä revontulia Lentiirassa. Revontulihälytyksen tullessa annamme vinkit parhaista katselu- ja kuvauspaikoista kävelymatkan päässä ja muutaman kilometrin säteellä.

Revontulia on mahdollista nähdä satunnaisesti iltojen pimetessä elokuun lopulta aina huhtikuuhun saakka. Luontovalokuvaajalle mikä tahansa pilvetön yötaivas on inspiroiva kuvauskohde linnunratoineen, kuutamoinen ja tähtivöineen.

Revontuliretkelle voit lähteä jalan taikka miksipä et ottaisi suksia tai lumikenkiä mukaan, jolloinka maasto-olosuhteet ei ole esteenä retkireitin valinnassa. Lentiiran Lomakylästä voit vuokrata lumikengät, liukulumikengät, metsäsukset taikka ihan perinteiset murtomaasukset.

Talven tekemiset lumilla

Talvikausi on erinomaista aikaa ihan vain rauhoittua ja nautiskella lumisesta maisemasta. Mikäli kaipaat tekemistä, nappaa tästä parhaat ideat ja ohjelmat talvipäivän ratoksi. Meiltä voit vuokrata sukset, metsäsukset, lumikengät taikka pilkkivehkeet kelkan ja ahkion kera. Retkioppaan palvelut ja ryhmäohjelmat järjestämme toiveiden mukaan.

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales (at) lentiira.com

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

©2021 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.