Lumoudu luonnosta Lentiirassa

Mökkimajoitusta ja kesyttömiä kokemuksia saloilla

Varaa mökki
verkkokaupasta

Parhaat hinnat nappaat tästä:
 

Mökkimajoitusta vuodesta 1967

Lentiiran Lomakylä on perheyritys jo kolmannessa polvessa.

Lentiiran Lomakylä Kuhmossa tarjoaa perinteistä mökkimajoitusta ympäri vuoden. Majoituspalveluiden lisäksi meiltä löytyy vieraiden rakastama savusauna. Rentoutumisen lomassa kalastus, patikointi ja perinteiset talviretkeilylajit ovat vieraiden suosiossa.

Lomakylää luotsaa vuodesta 2018 alkaen Petri Heikkinen. Hän jatkaa luontomatkailuperinnettä kolmannessa polvessa vanhempiensa ja isoäitinsä jalanjäljissä. Viihtyisät puitteet ja mutkaton palvelu houkuttavat matkailijoita ja yritysvieraita Lentiiraan aina uudelleen.

Kainuun villimpi luonto

Ahma, karhu ja muut erämaan asukit houkuttelevat kävijöitä Kainuun saloille. Yhteistyökumppaneidemme piilokojulla voit nähdä ja valokuvata villieläimiä luontaisessa ympäristössään. Syksyisin on mahdollista osallistua hirvisafarille taikka hirvijahtiin talon oppaan kanssa. Talvella eläinten jäljille pääsee suksilla ja lumikengillä. 

Kalastajan toiveloma

Kuhmon vesistöjen kalastusmahdollisuudet taipuvat moneen makuun. Lentiiranjärven selät ja poukamat muodostavat ihanteellisen ympäristön narrata haukea, kuhaa ja ahventa. Perhokalastukselle on rakennettu toimivat puitteet vuolaasti virtaavalla Änättikoskella, vain 4 kilometriä Lentiiran Lomakylästä. Meiltä saat paikallisten kalastuslupien lisäksi oppaat, veneet ja välineet kalastukseen.

Savusaunassa sielu lepää

Mikäpä olisi parempi päätös ulkona vietetylle lomapäivälle kuin leppeät löylyt aidossa savusaunassa ja pulahdus vilpoisaan järviveteen! Perinnehoitoja ja hemmotteluja on saatavilla paikallisen luontaishoitajan osaavissa käsissä. Ryhmille järjestämme hyvinvointia tukevia  päiväretriittejä voimavalokuvauksen ja joogan merkeissä.

Revontulet ja valokuvaus

Pimeän vuodenajan kohokohtia on revontulten loimu taivaankannella. Parhaat näkymät revontulille on pohjoiseen avautuvan järvenselän yli, jonne teemme retkiä otollisina päivinä syyskuusta huhtikuuhun. Myös pitkä talvikausi tarjoaa lumesta, jäästä ja öisestä linnunradasta inspiroituvalle maisemavalokuvaajalle satumaiset kuvausaiheet. Tutustu valokuvaustyöpajoihimme!

Kestävä matkakohde

Vastuullisuusajattelu ohjaa tekemistämme monella tasolla. Mahdollistamme ympäristöystävällisiä luontoaktiviteetteja, suunnittelemme ravintolaprosessimme tarkkaan, ja kierrätyksen lisäksi minimoimme hävikkiä kaikissa hankinnoissamme. Teemme töitä saavutettavuuden eteen niin viestinnässä, asiakaspalvelussa kuin majoituspuitteissakin. Meillä voit ladata sähköautosi yön aikana.

Valokuvia Lentiiran Lomakylän miljööstä.

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Finland
sales (at) lentiira.com

Puhelin
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri +358 50 585 12 10
Sanna +358 400 677 667

Viihdyitkö vieraanamme?
Arvostele meidät googlessa, kiitos!

Laskutusosoite
Verkkolasku 003704778071
Välittäjä 003708599126 (Liaison)
Y-tunnus 0477807-1

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Uutiskirje

Haluatko Lentiiran kausiuutisia sähköpostiisi?