Varaa
mökki

Milloin haluaisit majoittua?

Mökkimajoitusta Kainuun rauhassa

 

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän lomamökkiä, jotka on rakennettu perinteiseen tyyliin keskelle kainuulaista maalaismaisemaa. Tutustu mökkivalikoimaan ja varaa sopivin vaihtoehto joko suoraan verkkokaupasta taikka vastaanotosta.

Mökkivuorokauden hinta vaihtelee mökkityypin, vierailun keston, ajankohdan ja henkilömäärän mukaan alkaen 95€/vrk. Verkkokaupan varauskalenteri laskee hinnan aina tarkasti annettujen tietojen perusteella. Verkkokaupassa varaus ja maksu hoituu kätevästi kerralla.

Aamiaista on tarjolla ympäri vuoden. Kesäsesonkina tarjoamme aamiaisen Pirtissä ja hiljaisempana aikana tuomme aamiaiskorin mökkiin. Mikäli tarvitset aamiaista (12€-16€), liinavaatteet ja pyyhkeet (15€/setti) taikka loppusiivouspalvelua (30€ - 60€), toivomme että teet varauksen etukäteen.

Ota yhteyttä!

Puh. +358 44 72 88 930
sales (at) lentiira.com
Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 10 - 18.

Image

Lomamökki Lokki

Isompi lomamökki 2-7 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, wc ja suihku ja kaksi makuuhuonetta. Tilava makuuparvi kolmelle hengelle. Lomamökin koko, alakerta 64 m² + yläkerta 22 m².

Image

Lomamökki Tiira

Lomamökki 2-4 hengelle yhdessä kerroksessa. Lomamökissä kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, takka, wc ja suihku. Tiira-mökissä on lisäksi viihtyisä lämmin terassi. Lomamökin koko 52m². Tiirassa ei sallita lemmikkejä ja se soveltuu siten myös allergisille.

Image

Lomamökit Joutsen | Hanhi | Kuovi | Haapana

Mukavat lomamökit 2-5 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, takka sekä kahden hengen makuuhuone, wc ja suihku. Parvella vuoteet kolmelle hengelle. Lomamökin koko, alakerta 34 m² + yläkerta 17 m².

Image

Lomamökit Tavi | Telkkä | Sorsa

Kolme pientä mökkiä 2-4 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, makuualkovi kahdelle hengelle sekä wc ja suihku. Parvella vuoteet kahdelle hengelle. Lomamökin koko: alakerta 15,5m² + parvi 7,5m².

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales (at) lentiira.com

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

©2021 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.