Pirtti-ravintola

Lentiiran Lomakylän päärakennuksesta löytyy tunnelmallinen Pirtti, joka toimii ensisijaisesti tilausravintolana. Kesäsesonkina palvelemme vieraitamme vastaanoton aukiollessa. Saatavilla on aamiaisen ja kahvilatuotteiden lisäksi vaikkapa paikallista lohikukkoa salaatilla taikka juureskeittoa hiilikkaleivällä. Suosittelemme aina varmistamaan saatavuuden etukäteen. Viikonloppuisin ja talvikaudella palvelemme ainoastaan ennakkotilauksesta.

Ryhmäkattaukset

Kokous- ja ohjelmapalvelukokonaisuuksien yhteydessä toteutamme maittavat lounaat, rennot saunamenut taikka juhlavat illalliset sesongin paikallisia makuja mukaillen. Tutustu ryhmämenulistaamme ja ota yhteyttä niin rakennetaan toividen mukainen kokonaisuus.

Lähiruokaa käsityönä

Keittiössämme suositaan lähiruokaa ja paikallisia makuja. Keskiössä ovat kotimaiset juurekset, jotka taipuvat värikkäiksi keitoiksi ja lisukkeiksi. Perunat nostetaan omasta maasta, myös yrtit ja salaatit kasvavat kesäkuukausina omassa pihapiirissä.

Tarjoamamme riista on hirveä lähimetsistä ja peuraa eteläisestä Suomesta. Kalavalikoima noudattaa WWF:n suosituksia ja tarjoammekin lähiseudulla pyydettyä haukea tai kuhaa, sekä Kuhmossa kasvatettua kirjolohta, joka savustetaan usein omassa savustamossa.  Leipomotuotteet - leivät, rönttöset ja piirakat - loihditaan perinteisillä resepteillä paikallisesti.

Keittiömme huomioi gluteenittoman ja laktoosittoman ruokavalion tarpeen mukaan. Meillä myös vegaanit ja kasvissyöjät löytävät listalta lyömättömän herkulliset vaihtoehdot. Keittiömme erikoisuus on  terva, jota tarjoamme niin tervaleivän kuin tervasiirapilla maustettujen jälkiruokien yhteydessä.

 

Juomalistalla myös paikallista

Juomalistallamme on sotkamolaisia marjamehuja sekä Haapalan pienpanimon oluita ja limonadeja - suosittelemmekin tutustumaan paikallisiin makuelämyksiin tervalla ja ilman! Viinilistalla suosimme eurooppalaisia viinejä yhtä lailla kulinaristisista kuin ekologisistakin syistä. Kahvihetkiin tarjoamme tummapaahtoista luomukahvia ja muutamia erilaisia teelaatuja.

 

Oiva-merkki kertoo laadusta

Ravintolamme on saanut Elintarvikevalvonnan tarkastuksessa kahtena kertana peräkkäin parhaan mahdollisen arvion. Katso viralliset tulokset Ruokaviraston Oivahymy-sivustolta.

Varaa
mökki

Milloin haluaisit majoittua?

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Finland
sales (at) lentiira.com

Puhelin
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri +358 50 585 1210
Larissa +358 50 586 1444

Viihdyitkö vieraanamme?
Jätä palautetta googlessa, kiitos!

Laskutusosoite
Verkkolasku 003704778071
Välittäjä 003708599126 (Liaison)
Y-tunnus 0477807-1


Biosphere Certified Lentiira card

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Uutiskirje

Haluatko Lentiiran kausiuutisia sähköpostiisi?