Karhunkatselu piilokojulla

Kainuun itäraja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä suurpetoja turvallisesti niiden luontaisessa elinympäristössä.  Lentiiran Lomakylän lähistöllä sijaitsee kolme luontokeskusta, joissa pääsee tarkkailemaan kotoperäisiä petoeläimiä piilokojusta käsin. Suosituin tarkkailukohde on karhu, mutta ei ole tavatonta nähdä myös ahma, susi, maakotka tai muita erämaan asukkeja.

Teemme yhteistyötä kolmen eläintenkatseluun erikoistuneen yrityksen kanssa, ja myymme palvelun kunkin yrityksen listahinnalla. Varaamme vieraillemme parhaiten soveltuvan kohteen toiveiden ja saatavuuden mukaan. Osa kojuista on suunniteltu erityisesti valokuvaustarkoituksiin, kun taas toisiin mahtuu isompikin porukka mukavasti seuraamaan kainuulaisen erämaan menoa. Onpa joukossa myös luksuskojuja vaativaan makuun.

Kausi
Kesäkuu - lokakuu 

Hinta per hlö
Iltakoju 99€ - 120€
Yön yli 130€ - 190€

Sijainti
Lentiira, Vartius, Viiksimo

 

Retken kuvaus
Iltakojulle lähdetään iltapäivällä ja kojulta palataan hämärän tullen. Yökojulla viivytään aamuun saakka.  Ohjelma alkaa luonto-oppaan alkuinfolla ennen piilokojulle menoa. Kojulla tulee olla hipihiljaa sillä eläimet ovat arkoja äänille.

Mitä mukaan
Otathan mukaan kiikarit, vesipullon ja mieleiset eväät. Varaudu myös hyttysiin ja vaihtelevaan säähän.

Hyvä tietää
Karhunkatselu kojulla on turvallista. On kuitenkin ehdottoman tärkeää noudattaa annettuja aikatauluja ja muita vierailuun liittyviä ohjeita.
Metsäneläimet ovat  tunnetusti hyvin arkoja ihmistä kohtaan. Tämän vuoksi kyky olla kojussa hipihiljaa on edellytys onnistuneelle eläinkatseluelämykselle. Tupakointi ja kojusta poistuminen kesken retken on ehdottomasti kielletty. 

Image
Image

Kesä kutsuu vesille ja metsiin

Kesäkaudella Lentiiran järvet, kosket ja joet kutsuvat kalastusharrastajia vesille erilaisten aktiviteettien pariin. Kansainvälisen luontomatkailijan kohokohta Kuhmossa on puolestaan karhunkatselu piilokojulla. Euroopan suurikokoisin peto inspiroi myös luontokuvaajia. Poimi tästä parhaat vinkit kuinka tutustua Lentiiraan luontoon - kameran kanssa tai ilman!

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Finland
sales (at) lentiira.com

Puhelin
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri +358 50 585 1210
Larissa +358 50 586 1444

Viihdyitkö vieraanamme?
Jätä palautetta googlessa, kiitos!

Laskutusosoite
Verkkolasku 003704778071
Välittäjä 003708599126 (Liaison)
Y-tunnus 0477807-1


Biosphere Certified Lentiira card

Yhteydenottolomake

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Uutiskirje

Haluatko Lentiiran kausiuutisia sähköpostiisi?